Θέλεις να δημιουργήσεις ένα eshop για την επιχείρηση σου αλλά δεν ξέρεις πώς ή από πού να ξεκινήσεις;

Τότε παρακολούθησε το δωρεάν webinar μας, ώστε να αποκτήσεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις πριν μπεις στην διαδικασία δημιουργίας ενός eshop.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου, 19:00

Απαιτείται δωρεάν εγγραφή. Το σεμινάριο θα γίνει Online και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από τον υπολογιστή σας.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων 50 ατόμων

%-DΗμέρες:%-HΏρες:%-MΛεπτά:%-SSeconds:
Image module

Αν ενδιαφέρεσαι ή απλά σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα eshop, έχεις 2 επιλογές

Πας στα τυφλά χωρίς ιδιαίτερες πληροφορίες και γνώσεις και θα βασίσεις όλη την επιχειρηματική προσπάθεια σου στον εκάστοτε εργολάβο / δημιουργικό γραφείο που θα αναλάβει την υλοποίηση του, ελπίζοντας απλά να σταθείς τυχερός, αλλιώς μπορεί να επωμιστείς ζημίες τόσο σε χρόνο, όσο και σε εκατοντάδες ή χιλιάδες ευρώ.

Φροντίζεις να αποκτήσεις πρώτα τις κατάλληλες, σωστές και υπεύθυνες πληροφορίες που χρειάζεται να έχεις, ώστε να κάνεις από την αρχή τη σωστή επιλογή τεχνολογιών και συνεργατών, εξασφαλίζοντας σωστά θεμέλια για την επιτυχία, βιωσιμότητα και κερδοφορία του ηλεκτρονικού σου καταστήματος.

Γιατί να παρακολουθήσεις το δωρεάν Online σεμινάριο

Image module

Σε αυτό το Webinar o βραβευμένος Stratos Agiani, Lead strategist της Lightform Digital Communication με εμπειρία 12+ ετών στον χώρο, θα σου λύσει όλες τις απορίες και θα σου δώσει πολύτιμες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν στο να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με την δημιουργία ενός eshop.

Έτσι θα μπορέσεις να πάρεις την πιο σημαντική ίσως απόφαση που πρέπει να πάρεις, υπεύθυνα και με σωστή πληροφόρηση: πρέπει ( και αξίζει ) τελικά να δημιουργήσεις ένα eshop και αν ναι με ποιο τρόπο;

ΔΗΛΩΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ένα μικρό δείγμα από προηγούμενα μας σεμινάρια

ΔΗΛΩΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Τι θα μάθεις αναλυτικά:

Image module

Τι είναι ένα Eshop και ποιες οι ανάγκες του;

Τι πραγματικά είναι ένα eshop, πώς λειτουργεί και ποιες είναι οι ανάγκες του. Spoiler Alert: δεν είναι αυτό που νόμιζες μέχρι σήμερα.

Image module

Πάγια λειτουργικά έξοδα ενός Eshop: ποιά είναι και πόσο κοστίζουν;

Ποια είναι τα μέρη ενός λειτουργικού eshop και ποια είναι τα πραγματικά πάγια μηνιαία και ετήσια έξοδα για τη λειτουργία και την συντήρηση του.

Image module

Ποια είναι η κατάλληλη πλατφόρμα eshop για τις ανάγκες σου;

Ποιες είναι οι δημοφιλείς διαθέσιμες πλατφόρμες για την δημιουργία και λειτουργία ενός eshop και ποια είναι τα υπέρ και τα κατά τους.

Image module

To μεγάλο μυστικό που λίγοι λένε, και ακόμα πιο λίγοι ξέρουν πραγματικά

Ποια είναι η ίσως πιο σημαντική  απόφαση που πρέπει να πάρεις, σωστά, πριν ξεκινήσεις ένα eshop για να αποφύγεις ζημιές και προβλήματα χιλιάδων ευρώ μετά το ξεκίνημα της λειτουργίας του.

Image module

Έρευνα: τι πρέπει να ξέρεις πριν ξεκινήσεις τη δημιουργία ενός eshop και πώς να το βρεις

Πώς να ξεκινήσεις την έρευνα για τη δημιουργία του ιδανικού eshop που πραγματικά χρειάζεσαι και τι προβλήματα πρέπει να έχεις λύσει πριν καν ξεκινήσεις να υλοποιείς το eshop σου, που πολλοί δεν γνωρίζουν.

Image module

Πώς να επιλέξετε τον σωστό συνεργάτη για την υλοποίηση του eshop σας

Πώς να επιλέξετε το σωστό δημιουργικό γραφείο ή agency για την δημιουργία ενός eshop που θα καλύψει τις πραγματικές αρχικές σας ανάγκες, θα είναι δίπλα σας και θα σας βοηθήσει σε αυτό το μεγάλο επιχειρηματικό εγχείρημα και μετά την ολοκλήρωση του Eshop.

Image module

Οικονομικός προγραμματισμός για εξασφάλιση της βιωσιμότητα του Eshop σου

Τι Budget θα πρέπει να υπολογίζεις για τη δημιουργία ενός eshop, ποια είναι τα κρυφά έξοδα και πώς να προετοιμαστείς για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ώστε να μην υπάρχουν οικονομικά προβλήματα συντήρησης και λειτουργίας.

Image module

Αποτελεσματικοί τρόποι διαφήμισης: τι πρέπει να ξέρεις για την προβολή του Eshop σου

Ποιοι είναι οι πιο αποτελεσματικοί και οικονομικοί τρόποι για να ξεκινήσεις να διαφημίζεις το eshop σου αποτελεσματικά, στο διαδίκτυο και στα social / digital media.

Image module

Ζωντανές ερωτήσεις και απαντήσεις: σου λύνουμε όλες τις απορίες Live

O Stratos Agiani θα απαντήσει ζωντανά σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες σας μετά το τέλος του online σεμιναρίου, ώστε να λύσει κάθε απορία και να σας βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό που μπορεί.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Image module

Ποιός θα διδάξει

O Stratos Agiani είναι ιδιοκτήτης της Lightform Digital Communication, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο Digital Marketing. Συνεργάζεται και εκπαιδεύει πάνω από 400 επιχειρήσεις, με σκοπό την αποτελεσματική και ουσιαστική προβολή τους στα Social Media.

Επιπλέον είναι βραβευμένος φωτογράφος με σημαντική εμπορική επιτυχία. Δουλειά του αλλά και μαθήματα του δημοσιεύονται στον διεθνή ειδικό τύπο αλλά και στο περιοδικο ΦΩΤΟγράφος.

Συμπλήρωσε τώρα τα στοιχεία σου:

Συμπλήρωσε τώρα τα στοιχεία σου και εξασφάλισε ΔΩΡΕΑΝ μία από τις περιορισμένες θέσεις.

Πληροφορίες Online Σεμιναρίου

Τοποθεσία: Διαδικτυακά. Το σεμινάριο θα γίνει Online και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από τον υπολογιστή σας
Ημέρα Σεμιναριου: Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου
Έναρξη: 19:00
Λήξη: 20:30

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2513 006104 //  6940. 897 831
Email: info  //@//  agiani.com

Εξασφάλισε την θέση σου σήμερα!